Tidigare Liv Terapi

Precis som man kan ha varit med om saker i barndomen som ligger väl dolda i det undermedvetna och är svåra att komma åt så kan man även ha dolda minnen som ligger kvar från tidigare liv.

 

Genom att finna dessa minnen så förlöses eventuell smärta som är kopplad till dem och inre konflikter som klienten upplever försvinner.

 

Även om man i stunden av minnet kan återuppleva den känslomässiga smärtan så är den inte alls så stark som man ofta tror att den ska vara och den försvinner ganska omgående under sessionen och byts ut mot frid, lugn och sinnesro.

 

Sinnet kan påverka oss på många olika sätt.
Om du tänker dig att du är på stranden kanske får du en bild för ditt inre eller kanske skapas en känsla i ditt minne. Dessa känslor och visioner ger en fysisk reaktion i kroppen. På samma sätt blir djupa intryck fångade i vårt undermedvetna sinne vid olika tillfällen i våra liv, särskilt under traumatiska situationer. Ibland förblir dessa traumatiska intryck kvar till våra framtida liv och fortsätter att påverka oss fysiskt, emotionellt och mentalt. Ofta kommer en utlösare i det nuvarande livet att sätta mönstret i rörelse.
Tidigare liv regression hjälper inte bara till att avslöja de karmiska bindningarna utan hjälper också till att läka de intryck som fortsätter att påverka livet i nutiden.

 

Att göra en regression tillbaka till ett tidigare liv innebär att du återupplever en händelse som finns bevarat i ditt cellminne.
Att uppleva sina tidigare liv kan vara starkt förlösande.

Du får bättre självkännedom och du växer andligen genom nya insikter om ditt nuvarande liv. Det sker en inre försoning och läkning av dina relationer och ett helande av psykisk eller fysisk smärta. Karma från tidigare liv kan förlösas, förståelse för livsuppgifter i detta liv kan tydliggöras och hinder som oro, stress och blockeringar av olika slag som ligger i vägen för dig kan försvinna.

 

När mönstret mellan det förgångna livet och ditt problem sammankopplas börjar helandet i ditt inre att skapas till det förflutna livet som sedan rensar de känslor eller mönster som har varit rådande i det nuvarande livet.
Tidigare liv terapi är därför framgångsrikt eftersom det tillåter oss att komma till grundproblemen som fortsätter att påverka dig i ditt nuvarande liv och kanske påverkat dig utifrån många andra livstider.

 

Att få uppleva sina tidigare liv är otroligt läkande och du får en större förståelse om dig själv för varje resa du gör eftersom att du varje gång hämtar hem en pusselbit om dig själv.

 

Oavsett om du tror på tidigare liv eller inte så ger terapiformen en stark känsloupplevelse och många hittar svar på saker som alltid funnits i livet som de tidigare inte förstod.
Du kan ibland finna svar till svårförklarad smärta från ett tidigare liv eller svårförklarade rädslor.

 

Om det är första gången du gör en regression brukar det vara en stark upplevelse att få bekräftat att man faktiskt levt ett tidigare liv. Många upplever att de får en helt annan syn på livet och på livet efter detta.

 

Vad är hypnos

 

En tidigare liv session tar ca 2 timmar.

 


Pris: 2000 kr

 

Ni kan även nyttja ert friskvårdsbidrag hos oss då vi är kopplade till Epassi

Klicka här för att komma direkt till bokning via Epassi


Betalning sker i samband med bokning.
Inbetalning till Bankgiro: 5972-5655
Inbetalning via swish: 073 – 956 07 91

Vid betalning uppge namn samt datum för bokningen.
Kvitto på köp kan alltid fås i samband med vårt möte eller hemskickat per post eller mail.

Först när betalningen inkommit blir bokningen gällande.
Kontakta alltid mig i förväg för att komma överens om en ledig tid!

Avbokning eller ombokning är alltid möjligt. Kontakta då mig i god tid. 
Ej avbokad konsultation räknas som förbrukad och debiteras med fullt pris.

 

 

 

 

För att boka fyll i formuläret nedan eller ring på 073 956 07 91

 

 


    Ring: 073 956 07 91

    E-post: martina@heavenonearth.se

    Godkänd för F-skatt