Andlig Vägledning

Vid efterfrågan ges andlig vägledning genom inspirerat tal eller skrift. Detta innebär att du som klient har möjlighet att ställa en eller flera frågor till andevärlden och att jag som medium tolkar dess budskap till dig.Dina frågor kan handla om allt som rör dig, t.ex. om boende, ekonomi, arbete, relationer osv.
Jag svarar inte på frågor som rör någon annan och heller inte på frågor om sjukdomar och olyckor.Andevärlden kommer med rådgivning men det är alltid upp till dig om du vill ta den till dig eller ej. Ha som regel att inte fråga något du egentligen inte vill ha svar på och tänk på att framtiden aldrig är skriven i sten, det är du själv som besitter makten att styra över ditt eget liv.Priser för vägledning över telefon:


10 min = 200 kr

15 min = 250 kr
20 min = 350 kr
30 min = 400 krFör skriftlig vägledning utan telefonsamtal vänligen uppge detta i bokningen, samt bifoga eventuella frågor, samt vilken prisklass som önskas boka.Betalning sker i samband med bokning.
För att betala swisha korrekt summa till 123 02 99 800.
Vid betalning uppge namn samt datum för bokningen.
(Exempel: ska du boka den 12e januari uppger du: ditt namn + 12 + 01 = Martina1201)

Först när betalningen inkommit blir bokningen gällande.
Kontakta alltid oss i förväg för att komma överens om en ledig tid!

Avbokning eller ombokning skall ske minst 24 timmar innan avtalad tid för full återbetalning. Därefter debiteras halva kostnaden.
Ej avbokad konsultation räknas som förbrukad och debiteras med fullt pris.

 

För att boka fyll i formuläret nedan eller ring på 073 956 07 91

Ring: 073 956 07 91

 

E-post: martina@heavenonearth.se

Godkänd för F-skatt