Healing

Intuitiv healing bygger på att använda sin egen intuitiva kraft samt den vi hämtar utifrån vårt fysiska jag från den allra innersta kärnan. Med andra ord hämtas denna oändliga kärleksenergi både utom och inom oss. Det skulle inte kunna göras på något annat sätt eftersom den oändliga källan finns lika mycket inom som den finns utom oss.

 

Under en healingbehandling går jag in i mina djupaste energier och kopplar dessa samman med dina. Detta ökar din energi och balanserar ditt energifält, vilket i sin tur stimulerar kroppens och själens självläkande förmåga. Mår du fysiskt eller psykiskt dåligt kan healing absolut vara en väg till ett bättre välmående. Inför en healingbehandling bör du vara positivt inställd och ha ett öppet sinne.

 

Man kan aldrig lägga över ansvaret för läkning på behandlaren, utan måste själv vara villig att ta ansvaret för att bli frisk. Jag kan inte “hela” dig men jag kan vara en kanal för en helande energi, som med din hjälp kan påbörja ett helande av dig själv.
Kraften i healing ligger i mötet mellan givaren och mottagaren.

Det är när dessa två sammanflätas som ett helande uppstår. Healing kan ske både på plats och på distans, men fungerar faktiskt bättre på distans! Faktum är att ju större avstånd desto starkare blir healingen.
Detta beror på att den kosmiska energin emellan oss blir större då vi kopplar oss samman genom ett mycket större energifält. Vi behöver inte förenas genom kroppen eftersom ett helande uppstår när två eller flera sinnen förenas.
Det är alltså inte kroppen som behöver helas utan sinnet.

 

Vid distans healing bokar vi in en tid då healingen ska ske. Vi har därefter telefonkontakt både före och efter behandlingen för att stämma av vad vi upplevt och ifall eventuella frågor dyker upp.

 

  Pris: 
30 minuter = 600 kr
60 minuter = 1000 kr
Inklusive ljudfil

 

Ni kan även nyttja ert friskvårdsbidrag hos oss då vi är kopplade till


Klicka här för att komma direkt till bokning via Actiway

 

Betalning sker i samband med bokning.
För att betala swisha korrekt summa till 123 02 99 800.
Vid betalning uppge namn samt datum för bokningen.
(Exempel: ska du boka den 12e januari uppger du: ditt namn + 12 + 01 = Martina1201)

Först när betalningen inkommit blir bokningen gällande.
Kontakta alltid oss i förväg för att komma överens om en ledig tid!

Avbokning eller ombokning skall ske minst 24 timmar innan avtalad tid för full återbetalning. Därefter debiteras halva kostnaden.
Ej avbokad konsultation räknas som förbrukad och debiteras med fullt pris.


För att boka fyll i formuläret nedan eller ring på 073 956 07 91

    Ring: 073 956 07 91

    E-post: martina@heavenonearth.se

    Godkänd för F-skatt