Medial Demonstration

Under en medial demonstration tar jag kontakt med andevärlden och förmedlar dess budskap på samma sätt som vid en privat sittning. Skillnaden är att det sker inför en större publik. Min uppgift som medium är då att koppla rätt person till rätt andekontakt, samt att höja tempot så att så många som möjligt hinner få ett budskap från andevärlden. Därför blir beskrivningen av kontakten något ytligare och inte så detaljerad som vid en privatsittning.

 

Under en seans får sällan alla deltagare ett budskap. Det är inte heller meningen. Däremot samlas vi alltid tillsammans av en mening. Därför ber jag alltid alla deltagare att lyssna noga till de andras budskap, då de nämligen kan vara lika menade till dig som till någon annan i rummet. Andevärlden är bra på att slå flera flugor i en smäll.

 


En seans tar ca 1,5 timme.

Bokning sker för ett minimum av 4 deltagare.

 

Pris:   


  4 pers minimum = 300 kr/person  
5 pers eller fler = 250 kr/person

10 pers eller fler = 150 kr/person

 

Betalning sker i samband med bokning.
För att betala swisha korrekt summa till 123 02 99 800.
Vid betalning uppge namn samt datum för bokningen.
(Exempel: ska du boka den 12e januari uppger du: ditt namn + 12 + 01 = Martina1201)

Först när betalningen inkommit blir bokningen gällande.
Kontakta alltid oss i förväg för att komma överens om en ledig tid!

Avbokning eller ombokning skall ske minst 24 timmar innan avtalad tid för full återbetalning. Därefter debiteras halva kostnaden.
Ej avbokad konsultation räknas som förbrukad och debiteras med fullt pris. För att boka fyll i formuläret nedan eller ring på 073 956 07 91

    Ring: 073 956 07 91

    E-post: martina@heavenonearth.se

    Godkänd för F-skatt