Helande Framsteg

Helande Framsteg är ett healing paket bestående av 5 sessioner för dig som vill förändra ett negativt tillstånd och röra dig framåt i din egen utveckling för att förlösa trauma och karma som upplevs som påtaglig smärta och lidande för dig.

Under dessa sessioner jobbar vi gemensamt för en positiv utveckling på vägen till transformation i strävan efter ett hälsosamt liv.

Sessionerna är specialanpassade för just dig och för vart du befinner dig för stunden. Därför kan aldrig exakt beskrivning ges för vad vi kommer att arbeta med. Sessionerna kommer mycket troligt innehålla: healing, medial vägledning, trauma bearbetning, energi arbete, transtal samt verktyg för att förändra ditt beteende/mående till det bättre.

Då det är din hälsa vi avser förbättra får du vara med och bestämma hur lång tid emellan sessionerna du behöver för att hinna med att använda dig av dina nya verktyg och att finna insikt i dina framsteg och din positiva förändring. Allt sker i din takt. När vi sedan ses igen går vi rakt in i det helande arbetet för att återuppta den helande processen.

Du som klient bör vara redo att en gång för alla släppa taget om ditt lidande! Du bör vara fast besluten om att förändra ditt liv och förstå att du har kraften att göra det! Du behöver förstå att du själv är ansvarig för ditt eget liv och att ödet ligger i dina egna händer. Det finns inget som drabbar oss, utan endast det vi låter oss drabbas av.
Du skall veta att du har möjlighet att välja hur du vill att ditt liv ska se ut. Och det krävs en otrolig viljestyrka för att nå dina drömmars mål. Så tro på dig själv. För det är endast vetskapen om att ett hälsosamt liv är möjligt som kan ta dig dit.

Våga öppna vägen för visheten att komma in i ditt liv genom att förstå att även den djupaste smärtan har en mening.

Gör dig redo att dyka in på djupet av dig själv för att ta med dig upp till ytan det som du lagrat där inne och frigöra dig från dess bojor.

5 sessioner à 30 minuter

Pris: 2500 kr
Inklusive ljudfil

Ni kan även nyttja ert friskvårdsbidrag hos oss då vi är kopplade till Epassi

Klicka här för att komma direkt till bokning via Epassi


Betalning sker i samband med bokning.
Inbetalning till Bankgiro: 5972-5655
Inbetalning via swish: 073 – 956 07 91

Vid betalning uppge namn samt datum för bokningen.
Kvitto på köp kan alltid fås i samband med vårt möte eller hemskickat per post eller mail.

Först när betalningen inkommit blir bokningen gällande.
Kontakta alltid mig i förväg för att komma överens om en ledig tid!

Avbokning eller ombokning är alltid möjligt. Kontakta då mig i god tid. 
Ej avbokad konsultation räknas som förbrukad och debiteras med fullt pris.

För att boka fyll i formuläret nedan eller ring på 073 956 07 91

     

    Ring: 073 956 07 91

     

    E-post: martina@heavenonearth.se


    Godkänd för F-skatt