Vanliga frågor inför en sittning

 • Kommer jag att få svar om min framtid? Kommer jag att bli spådd?

  Nej. Spiritualistiska medium spår inte.
  Våran uppgift är att försöka bevisa själens överlevnad efter den mänskliga döden.
  Andevärlden kan komma med vägledning, men det är alltid upp till dig om du vill ta till dig deras råd eller ej, och det är alltid du som ansvarar för dina val och handlingar.

 • Är det skrämmande att komma på en sittning?

  Nej, tvärtom! Det är en vacker känsla att känna kärleken från dem som du kände och som brydde sig om dig när de levde på jorden.
  Varför skulle de vara skrämmande?

 • Tänk om andarna vill berätta något som jag inte vill veta?

  Andevärlden skulle aldrig berätta något som skulle göra dig illa. De vill alltid ditt bästa och talar alltid ur kärlek och sanning.

 • Kan de säga vad som ska hända i framtiden?

  Nej. De kan inte spå din framtid eftersom den inte existerar än.
  Men eftersom de inte tyngs av fysiskt sinne och materiella influenser kan de ha ett vidare och mer långsiktigt perspektiv av det troliga utfallet av dina handlingar. Därför kan de försöka göra oss uppmärksamma på dessa troliga utfall innan de händer.

 • Vet du som medium allt om mig?

  Nej. Jag vet absolut ingenting om dig innan sittningen börjar.
  Under sittningen kommer jag bara att få veta den fakta som andevärlden väljer att berätta för mig.
  Andevärlden kommer att respektera din integritet och kommer inte att avslöja något avsevärt privat. De kommer endast att berätta sådant som är nödvändigt för kommunikationen. Ofta förstår du som klient bättre än mig som medium vad det är de pratar om.

 • Ska jag tänka på personen eller personerna jag vill ha kontakt med?

  Jag tror att vi omedvetet tänker på dem som vi saknar allra mest.
  Det finns dock ingen garanti för att en viss individ ska komma igenom.
  Jag som medium arbetar för andevärlden och inte tvärtom, därför låter jag dem bestämma vem som ska komma igenom.
  Jag rekommenderar inte att koncentrera sig på att en viss individ ska komma igenom, det kan begränsa förmågan för de som är där för att prata med dig.
  Självklart kan du som klient önska att få kontakt med en särskild anhörig på andra sidan. Jag gör då mitt bästa för att upprätta kontakt med denne.

 • Tänk om jag inte känner igen andekontakten?

  Det kan hända att du inte känner igen andekontakten som kommer igenom.
  Ibland tar det ett tag för oss innan polletten trillar ner. Ibland behöver vi fråga familjen där hemma som kände personen i fråga bättre. Ha tålamod.
  Begränsa inte dina tankar till ett fåtal personer. Kommunikation kan komma från i stort sätt vem som helst som du känt och till och med från dem som du aldrig träffat men som du är släkt med, som gått bort innan du fötts.
  Vi har flera på andra sidan som bryr sig om oss än vad vi vet om.

 • Finns det något jag kan göra för att få min sittning mer framgångsrik?

  Var ärlig mot mediet. Om du inte förstår en del av meddelandet säg till så att jag som medium kan omformulera mig eller göra en ny tolkning av vad kontakten vill säga dig. Som medium är det ibland svårt att tolka vad andekontakten försöker få fram. Andevärlden säger inte fel utan är det något som inte stämmer är det jag som medium som tolkat fel. Häng inte upp dig på om en sak inte stämmer utan se istället till allt som stämmer.
  Var ärlig mot dig själv. Säg inte “nej” bara för att vara besvärlig och säg inte “ja” bara för att vara hjälpsam.
  Håll dessa få riktlinjer i minnet och din sittning bör bli en erfarenhet att minnas!

 

 

Ring: 073 956 07 91

E-post: martina@heavenonearth.se

Godkänd för F-skatt